genoptræning

GENOPTRÆNING AF FINGRE, HÆNDER OG HÅNDLED

Jeg tilbyder genoptræning af fingre, hænder og håndled på Fyn

 

Har du brug for genoptræning efter f.eks. en skade eller operation. Oplever du smerter, nedsat styrke eller bevægelighed, føleforstyrrelser eller summen i fingre, hænder eller håndled så har du måske brug for en ergoterapeutisk genoptræning

HVAD TILBYDER JEG ?

 

Problematikker relateret til fingre, hænder og håndled kan være særdeles hæmmende i hverdagen, da vores hænder er centrale i de fleste hverdagsaktiviteter. Hvad enten din problematik skyldes skader, operation eller ukendte faktorer, så er det vigtigt at få det undersøgt og handle på det allerede i dag

GRUNDIG UNDERSØGELSE

 

Jeg udfører en grundig, ergoterapeutisk undersøgelse af din problematik og fører journal, så vi kan følge din udvikling

BEHANDLING

 

Behandlingen bygger på en individuel vurdering af din problematik og hverdagsliv. Jeg behandler alt inden for føleforstyrrelser, nedsat styrke, nedsat bevægelighed, smerter, arvæv, motoriske problemer mm.

VEJLEDNING

 

Jeg vejleder i aflastende strategier og hjemmetræning. Jeg forhandler ligeledes skinner og træningsredskaber

Priser fra DKK 349,-

Inklusiv undersøgelse, behandling og vejledning

GLAD KLIENT


Jeg har gennem en længere periode benyttet mig af ER:GO, til både optapening, afhjælpning af led smerter, råd og vejledning.

Grundet manglende brug af knæpuder på arbejdet, har jeg gået med smerter i knæet i lang tid. Sofie tapede mit knæ op, over en periode på 2 måneder og der har ikke været nogen smerter siden. Det er godt 2 år siden nu.

Jeg havde længe døjet med, at mine fingre sov og gjorde ondt hver gang jeg gik i seng, og endnu værre når jeg vågnede om morgenen - nogle gange kunne der gå 15-20 min før følelsen kom tilbage. Sofie kunne konstaterer at jeg nok havde karpaltunnelsymdrom, men da operation ikke var en mulighed grundet arbejde, skaffede Sofie mig nogle “handsker”, som jeg skulle sove med. Efter noget tid, forsvandt den sovende fornemmelse og smerterne. Nu skal jeg kun bruge handskerne sporadisk og er fri for smerter.

Jeg vil give ER:GO og Sofie Kirk min største anbefaling - hun har været en fantastisk hjælp, til at afhjælpe diverse smerter, uden de er kommet tilbage igen.

 

Emil

 

Jeg er medlem af

 

Ergoterapeutforeningen

Stimulastikforeningen

Klub for privatpraktiserende

© Copyright. All Rights Reserved.

Kontakt

 

Lundevej 12

5540 Ullerslev

Email: info@er-go.dk

Telefon nummer: 71 99 74 88

 

CVR. nr. 39761181

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Okay